Timber Exchange

Choose your language
Bedrijfslogin
E-mailadres
Wachtwoord
  Wachtwoord vergeten »
Supply & Demand for the Timber Market

Help - Nieuw wachtwoord aanvragen

Terug naar helpoverzicht

Om een nieuw wachtwoord aan te vragen, klikt u op de link “Wachtwoord vergeten” die u op iedere pagina onder het bedrijfsloginformulier vindt.

Op de pagina “Nieuw wachtwoord aanvragen” vindt u het volgende (vergelijkbare) formulier.

Afbeelding 1: Formulier nieuw wachtwoord aanvragen

Vul het e-mailadres in van uw Timberexchange-account en klik op de knop "Nieuw wachtwoord versturen" om een nieuw wachtwoord naar uw e-mailadres te sturen. Dit wachtwoord kunt u dan samen met uw e-mailadres gebruiken om in te loggen.

Wij raden u aan om uw wachtwoord te wijzigen nadat u met uw nieuwe wachtwoord bent ingelogd. Dit doet u door in te loggen, te klikken op "Bewerk mijn profiel" en dan onder het kopje "Wachtwoord wijzigen" de gevraagde gegevens in te vullen en op "Wachtwoord wijzigen" te klikken.

Terug

Terug naar boven

© 2010 Timberexchange B.V.  |  Privacy-informatie  |  Disclaimer  |  Contactgegevens  |  Algemene Voorwaarden