Timber Exchange

Choose your language
Företagsinloggning
E-postadress
Lösenord
  Glömt lösenord »
Supply & Demand for the Timber Market

Hjälp - Begär nytt lösenord

Tillbaka till hjälpöversikten

För att begära ett nytt lösenord, klickar du på länken "Glömt lösenord" som du hittar på varje sida under företagsinloggningsformuläret.

På sidan "Begär nytt lösenord" finns följande (jämförbara) formulär.

Figur 1: Formulär för att begära nytt lösenord

Fyll i e-postadressen för ditt Timberexchange-konto och klicka på knappen "Skicka nytt lösenord" för att få ett nytt lösenord till din e-postadress. Detta lösenord kan du sedan använda tillsammans med din e-postadress för att logga in.

Vi rekommenderar att du, efter du loggat in med ditt nya lösenord, ändrar lösenordet. Detta gör du genom att logga in, klicka på "Redigera min profil" och därefter fylla i begärda uppgifter under rubriken "Ändra lösenord" och klicka på "Ändra lösenord".

Tillbaka

Tillbaka till början

© 2010 Timberexchange B.V.  |  Information om personlig integritet  |  Friskrivningsklausul  |  Kontaktuppgifter  |  Allmänna villkor